27 Eylül 2015 Pazar

El Vigo Príncipe! Nolito!

Celta Vigo'nun Prensi; Manuel Agudo Durán! Kısaca; Nolito!

28 yaşındaki İspanyol 10 numara. La Liga'nın ilk 6 haftasında takımının attığı her üç golden birinde onun imzası var. Daha çok sahanın sol kanadına hükmeden Nolito'nun ligde 5 golü ve 3 asisti bulunuyor. Nolito, 23 Eylül'de oynanan Barcelona maçında attığı 1 gol ve yaptığı 2 asist ile dikkatleri üzerine çekti ve çekmeye de devam edeceğe benziyor. Son 2 yılda Vigo formasıyla çıktığı resmi maçlarda toplam 32 kez ağları bulan Nolito'nun İspanya'nın üst düzey takımlarına geç yaşta transfer olan bir hücumcu olması muhtemel. Nolito, Ekim ayına girerken Benzema ve Ronaldo ile beraber ligin en çok gol atan 3 oyuncusundan biri.

Geçen sezon La Liga'da 13 gol atıp 13 de asist yapan Nolito'nun, 2014-2015 sezonunda attığı gollere bakınca fırsatçılık ve düzgün vuruşlar ön plana çıkıyor;

2014-2015 LA LİGA SEZONUNDA NOLİTO;



Geçen sezon Real ve Atletico Madrid maçlarında attığı gollerle beğeni toplayan Nolito'nun fiziksel eksikliklerini kapatıp daha çok çalışması durumunda daha iyi yerlere geleceği kesin gözüküyor... Bu durumdan en çok hoşnut olacak ise Vigo taraftarı.

1 yorum:

  1. Fifa gibi oyunlarda yıllarca takip ettiğim bir oyuncu büyük bir transfer yapacakmış gibi görünüyor, izleyeceğiz.

    YanıtlaSil